Stor succé hos Wellsale! Handpastan "Renolätt"!!  Billigast i landet? 

Hittar du inget medel som fungerar när du har rejält nedsmutsade händer? Då kan du sluta leta nu! Renolätt handpasta har funnits sedan slutet av 60-talet,och produceras av Toffelgrossisten i Motala. Det perfekta medlet för dig som mekar och kanske inte alltid kan använda skyddshandskar, dessutom behövs inget vatten, så du som brukar jobba långt från rinnande vatten har här en svårslagen produkt! Luktar en del ammoniak så fort du börjar gnugga in det, men det försvinner på en kort stund, vågar lova att du står ut med lukten när du märker resultatet. Här är några kommentarer genom åren från nöjda användare: "Det absolut bästa som finns är handpastan renolätt, jobbar själv med entreprenadmaskiner och dieselmotorer och har använt den flera gånger om dagen i tjugo år. Har provat nästan allt annat, men inte hittat något lika bra. " "testa något som heter renolätt tillverkas av toffelgrossisten, den skiten inte det tar, det lossnar inte ! Använder det privat och på jobbet""Provade Renolätt och är grymt nöjd! Funkar klockrent och torkar inte ut händerna"<<<<<<Denna senaste är en ny kommentar från nöjd kund som fick sin leverans i förra veckan!
Den har en konsistens som hudkräm, du gnuggar in händerna tills det är vattnigt, en viss rödfärgning kan uppstå men den försvinner när du torkar händerna med papper efteråt. Innehåller också ingredienser som gör att inte huden torkar ut! Har precis fått hem en mindre förbeställning, du kan köpa direkt av mig i Bollnäs eller så skickar jag per post till dig! Fullständig innehållsförteckning bifogas!
Pris 130 kr inkl moms, (104 kr exkl moms) Ring eller maila och
beställ du också, produktblad med specifikt innehåll finns! Frakt tillkommer! (prisexempel frakt för två burkar 95:- inkl moms)
Tel 070-3893272 Innehar FA-skattsedel

Pris: 130 kronorrenolattsingel.JPG

renolattpyramid.JPG

 

 
stäng