2018 11 19
Se även bloggen: wellsaleblogg.blogspot.com

Här ser du lite urval av vad som åstadkommits under de  år som jag har ägnat mig åt möbelproduktionen. Övre halvan innehåller lite kryssbord, bänkar,  och liknande, och den nedre innehåller olika bänkbord och annat för utomhusbruk. Priser och mått kommer vi fram till genom dina önskemål, så det är fritt fram att fråga och föreslå!
Viktig läsning Tanken med Wellsales möbler är att det inte ska vara någon dussinvara, dessutom inte perfekta som en fabriksproducerad möbel är. I tillverkningen används inga industriella maskiner, de mest avancerade som används är handöverfräs, skruvdragare och gersåg. Målning, betsning eller liknande ytbehandling av möblerna kan utföras om du inte vill göra det själv, antingen penslat eller sprutlackerat, helt efter dina önskemål.
När det gäller inomhusmöblerna så måste du läsa detta, trä är ett levande material, Wellsale har ingen teknisk möjlighet att få virket möbeltorrt, vilket i en del fall kan innebära rörelser i träet, beroende på temperatur och väldigt torr luft. Ställ aldrig möblerna nära ett element, öppen spis eller liknande, det är som sagt ett levande material.  Virket väljs ut så bra som möjligt, men vissa "skönhetsfel" kan förekomma, trots hyvling och slipning, letar du det perfekta snickeriet så kan jag kanske inte leva upp till det... 
Ta en titt här och kom med ditt förslag eller fråga! Klicka på bilderna för större format!

Hör gärna av dig på e-post, sms eller ring! Se kontaktinfo under knappen  "Kontakter" längst upp!
De flesta produkterna bland både ute- och innemöbler kan skickas över hela landet, dock en begränsning på längder över 200 cm, där får vi försöka hitta på en annan lösning.
Kom även ihåg att företag kan beställa hos Wellsale, både små och stora beställningar, se exempelvis 20 st bänkbord av kraftigaste modellen som gick till en stugby för en tid sedan, (saken blev inte sämre av att en camping där uppe året efter beställde tio st också)! Även lokala företag i Bollnäsområdet har flitigt lagt sina beställningar hos Wellsale. Är ditt företag långt från Bollnäs, så brukar det oftast ordna sig det med, beroende på avstånd och orderstorlek.  var aldrig rädd att höra av dig, oavsett vilka frågor du har!

Ett urval av företag som anlitat Wellsale genom åren>> CirkleK Bollnäs, Bollnäs Bostäder, MFP Fastigheter, Butik Hemtrevnad, Lofsfotens Stugbyar,  m.fl
Gör du besök här som ett företag och har beställt hos Wellsale tidigare, eller avser att beställa, så säg till om ni vill ha en klickbar länk här till er sida! 

Inomhusmöbler

   Bockbord.JPGBockbord_betsat.JPGBockbord_Stockholm_190_cm.JPGeftermalninglinghed003.JPGRumsbord_MH.JPGKundbord_gavle_malat.jpgVitt_bord_Wellsale_Dalarna.JPG

 

 

 

 

 

 

 betsbord_130.JPG

 

 

 

 

 

 

 

  Bord_charcoal_Nor_2.JPGBergvik_flooring.JPGBankar_kungalv001.JPGvitt_bord_320.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bord_rosewood002.JPGBord001_inne_200_x_78_cm.JPG  Bord_upponer.JPGBord_obeh004.jpgbord_undersida.PNG Bord_dark_walnut.JPG

  

Dynlada_invandigt.JPGgammaltnytt002.JPG


Utemöbler och bänkbord
Här nedan hittar du lite urval när det gäller utemöbler, sittbänkar, bänkbord, blomlådor m.m.Kom ihåg att du kan själv komma med önskemål och frågor, det som kommer inom kort som inte finns på bild ännu, är bl.a bänkbord anpassat för rullstol, och en del andra grejer som är under  framtagning! Det mesta på bilderna är tillverkat i tryckimpregnerat virke, men kan göras i obehandlat virke om du vill ha vanlig färg.

Som du kanske ser så kan det mesta göras i barnstorlekar, samt även förses med hjul för enkel flyttning på uteplatsen! Tar gärna emot större beställningar från företag, campingplatser, bensinstationer m.m. Nöjda företagskunder i Bollnäsområdet är bl.a Bollnäs Bostäder, CirkleK Bollnäs, MFP Fastigheter, med flera! Hur kul som helst!

Jag har inte satt ut några priser i år, eftersom slutpriset varierar så mycket beroende på storlek, utförande, eventuell ytbehandling, o s v.
Men vill gärna att du hör av dig på e-post, sms eller ring! Se kontaktinfo under knappen  "Kontakter" längst upp!
Altanbord_malat.JPGaltanbord002_Arbra.JPGbild003travet.JPGBlomlada_2014.JPGBord_12_Sorang.JPG  Bns_bost_jvgskak.JPGStatoil001.JPGBarnaltanbord.jpgBankbord_grovt.JPGaltanbord_1_met_bnsbost.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

    Några oerhört värmande kommentarer från nöjda kunder:   "Bordet är toppen o flera som sett det tycker det är otroligt fint!" "Tänkte bara tacka för bordet vart riktigt j--la bra. Rustikt    och  rejält!""Bordet är supersnyggt. Har varit dit o tittat på det. Längtar till vi får hem vårt."
Bankbord_grovt2.JPGbordbnsbost_2.JPGSittbankar_3_m.JPGRundbord150005.JPG 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

                                                                                                                                           

 
stäng